Venlo

Nederland

Vacatures zoeken

In Venlo worden onze producten geprint, dit is onze Europese productielocatie en een belangrijke speler in het uitbreiden van onze kwaliteitsproducten in de markt. Onze getalenteerde Manufacturing- en Engineeringteams bekijken dagelijks de uitdagingen van de veranderende markt en ontwikkelen innovatieve methodieken en productieprocessen die slimmer en duurzamer zijn.

Voor productie- en logistieke functies werken wij samen met Manpower. Mocht je geïnteresseerd zijn in een productie-, of logistieke functie bekijk dan ook onze openstaande vacature aanbod bij Manpower.

Gebruik je expertise

Degenen die het beste uit anderen weten te halen, beschouwen wij als de meest getalenteerde leiders. Zij leiden nieuwe leiders op omdat ze evenwicht weten te vinden tussen mentoring en coaching. Zij zijn niet bang om de uitdaging aan te gaan. Als jij die natuurlijke probleemoplosser bent, samenwerken tot in de puntjes beheerst en graag met de meest recente technologie experimenteert; dan zijn wij op zoek naar jou!

‘Out of the Box’ denken

Hier doen wij alles net een beetje anders. Wij weten dat als er op de juiste manier met mensen wordt omgegaan, hun groeimogelijkheden eindeloos zijn. Onze innovatieve en vooruitstrevende teams werken nauw samen met elkaar om elkaar te ondersteunen en te helpen. Ze hebben de vrijheid om nieuwe ideeën te bedenken en deze binnen de eigen en andere teams te delen, zodat ze dingen daadwerkelijk voor elkaar krijgen.

Onze mensen zijn jouw mensen

Wij geloven in de innovatie en creativiteit van onze medewerkers. Wij geloven dat zij als de beste de behoeften van onze klanten begrijpen en voorop willen lopen in het vinden van steeds betere oplossingen. Als jij bij ons komt werken, zul je omgeven zijn door ambitieuze en energieke mensen die elkaar iedere dag uitdagen. Ben jij inventief, vindingrijk, open-minded en nieuwsgierig? Dan zul je zien dat je perfect aansluit bij onze mensen.

Goede arbeidsvoorwaarden


Centraal in onze cultuur staat een stressvrije werkomgeving en het verbeteren van jouw welzijn. Wij staan voor een prettige werkomgeving omdat onze teams dan gelukkiger zijn en ‘out of the box’ blijven denken. Bij ons tref je arbeidsvoorwaarden zoals fitnessvoordelen en natuurlijk onze befaamde Vistabreak!

Een aantal arbeidsvoorwaarden:


  • De Vistabreak, het beloningsprogramma voor 4 weken betaald verlof
  • Veel doorbetaalde verlof- en vakantiedagen
  • Flexibele werkuren en de mogelijkheid op afstand te werken
  • Interne- en externe trainingen, opleidingen en cursussen
  • Marktconform salaris
  • Beloningen variëren, afhankelijk van de locatie en zijn zonder kennisgeving onderhevig aan verandering.

Gedreven door nieuwsgierigheid

Bij Vistaprint geloven wij dat alles wat wij doen een blijvende impact heeft op onze klanten en op elkaar. Het begint en eindigt met de passie om onze klanten succesvol te maken. Om hen het beste van onszelf te geven, geven wij onze teams de autonomie die ze nodig hebben om slimmere beslissingen te nemen en nog meer waarde toe te voegen.