Venlo

Nederland

Vacatures zoeken
Werken bij Vistaprint

Venlo is de thuisbasis van onze Europese printfaciliteit en een belangrijke facilitator bij het uitbreiden van ons aanbod op deze markt. Onze getalenteerde productie en engineering teams verkennen de uitdagingen voor onze veranderende sector en ontwikkelen innovatieve methoden en productieprocessen die slimmer en duurzamer zijn.

Voor andere functies bij Vistaprint in Venlo kun je ook onze
berichten lezen op de website van Manpower.

Gebruik je expertise

Degenen die het beste uit anderen weten te halen, beschouwen wij als de meest getalenteerde leiders. Zij leiden weer nieuwe leiders op omdat ze evenwicht weten te vinden tussen mentoring en coaching. Nooit zijn ze bang om de status quo te handhaven. Als jij die natuurlijke probleemoplosser bent, het samenwerken tot in de puntjes beheerst en graag met de meest recente technologie experimenteert, dan zijn wij op zoek naar jou.

Buiten de box denken

Hier doen wij alles net een beetje anders. Wij weten dat als er op de juiste manier met mensen wordt omgegaan, hun groeimogelijkheden eindeloos zijn. Onze innovatieve en toekomstgerichte teams zijn aan elkaar verbonden om elkaar aanmoediging en ondersteuning te bieden. Ze hebben de autonomie om nieuwe ideeën voort te brengen en deze binnen de eigen en andere teams te delen, zodat ze dingen voor elkaar krijgen. Wij bieden buiten kantoor de mogelijkheid om relaties op te bouwen via door het bedrijf gesponsorde uitstapjes, netwerkevenementen en zelfs tweewekelijkse happy hours, en dit alles op onze kosten.

Onze mensen zijn jouw mensen

We geloven in de innovatie en creativiteit van de mensen die bij Vistaprint werken. We vertrouwen erop dat zij de behoeften van de klanten begrijpen en voorop lopen in het vinden van steeds betere oplossingen. Als jij bij ons komt werken, zul je omgeven zijn door ambitieuze en energieke mensen die elkaar iedere dag uitdagen. Als jij bij ons komt met inventiviteit, vindingrijkheid, een open geest en nieuwsgierigheid, dan zul je zien dat je perfect aansluit bij onze mensen.

Geweldige voordelen


Centraal in onze cultuur staat een stressvrije werkomgeving en de optimalisatie van jouw welzijn. Wij staan voor een duurzaam werktempo omdat onze teams dan gelukkiger zijn en vrijer kunnen creëren. Hier vind je van alles, van gratis lunchwagens en snacks tot fitnessvoordelen en natuurlijk de infame 'Vistabreak'.

De belangrijkste voordelen


  • De Vistabreak, het beloningsprogramma voor 4 weken betaald verlof
  • Veel doorbetaalde verlof- en vakantiedagen
  • Gratis maaltijdtickets
  • Flexibele werkuren en de mogelijkheid op afstand te werken
  • Training van medewerkers
  • Marktconform salaris
  • Beloningen variëren, afhankelijk van de locatie en zijn zonder kennisgeving onderhevig aan verandering.

Gedreven door nieuwsgierigheid

Bij Vistaprint geloven we dat alles wat we doen een blijvende impact heeft op onze klanten en op elkaar. Het begint en eindigt met de passie voor het succes van onze klanten. Om hen het beste van onszelf te geven, zorgen we ervoor dat teams de autonomie hebben om slimmere beslissingen te nemen en een hogere waarde na te streven.