Job Title:   Lead Buyer

  • Job ID

  • 24612

  • Category

  • Supply Chain & Logistics

Job Description

Lead Buyer

 

Open, dynamisch, resultaatgericht!

 

Ben jij een ervaren inkoper die snel kan schakelen en houdt van een ontzettende dynamische omgeving? Dan is dit een interessante vacature voor jou!

 

Vistaprint is bij iedereen bekend van het bedrukken van visitekaartjes. Maar wat niet iedereen weet is dat wij veel meer bedrukken dan dat. Wij bedrukken (bijna) alles wat te bedrukken valt: visitekaartjes, posters, mokken, raamstickers, flyers, kaarten, fotogeschenken, telefoonhoesjes en nog veel meer. En dat gebeurt allemaal in Venlo! Hier staat onze Europese productielocatie, een locatie van ongeveer 31.500 m2 waar rond de 500 medewerkers werken met alleen maar moderne/high-tech machines en de nieuwste technologieen.

 

Als Lead Buyer ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de inkoop van raw materials, services (OPEX) en machines (CAPEX) voor onze locatie in Venlo. In deze functie heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Je begeleid inkoopprojecten vanaf dag 1. Samen met de interne klant ga je de behoefte inventariseren en op zoek naar de hoogst mogelijke kwaliteit van machine of product tegen een goede prijs en juiste levertijd. Bij de implementatie van nieuwe producten en machines ben jij ook een onderdeel van het NPI projectteam waarbij je verantwoordelijk bent voor het inkopen van alle benodigheden om het nieuwe proces te laten draaien; raw materials, machines en alle randzaken om er een goede werkplek van te maken. Wanneer alles is geinstalleerd en draait draag jij je deel over aan het planningsteam. Daarnaast ben je ook bezig met savingsprojecten. Voor de inkoop van onze raw materials zorg jij voor de juiste commerciele afspraken en stem je de SLA’s af.

 

Wij zoeken iemand die niet graag stil zit. Iemand die we eerder moeten remmen dan moeten opstarten. Iemand die onwijs target driven is en plezier heeft in stevige onderhandelingen. In alles weet jij het onderste uit de kan boven te halen. Jij weet ontzettend snel te schakelen en wil vooral knopen doorhakken. Van een lang besluitvormingsproces word jij doodongelukkig. Jij wordt juist wel gelukig van een bedrijf waar een hoge dynamiek heerst. Waar er op korte termijn geschakeld wordt met uiteraard wel een lange termijn visie in het achterhoofd maar waar de dag van morgen telt.

 

Wat voor ons nog belangrijk is, is dat je meer dan 10 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie.

 

Vistaprint is een internationale organisatie wat continu in ontwikkeling staat door haar groei. Met regelmaat introduceren wij nieuwe producten. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste machines en technologieen waardoor wij onze groei kunnen blijven waarborgen.

Je komt te werken binnen een team waar een zeer open sfeer heerst. Er wordt op een open en prettige manier gecommuniceerd waarbij iedereen elkaar coacht en feedback geeft, ook richting de manager. Binnen onze organisatie zijn veel mogelijkheden. Ondanks dat wij een wereldwijde organisatie zijn is onze bedrijfscultuur informeel en toegankelijk. Bij iedereen staat de deur open.

 

Verder kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een telefoon en laptop van de zaak
  • Elke 5 jaar die je bij ons in dienst bent krijg je 2 weken extra vrij
  • Volop doorgroeimogelijkheden

 

Geïnteresseerd? Klik dan direct op solliciteren! Voor vragen kan je contact opnemen met Cinthanie van der Burg (Corporate Recruiter) cvanderburg@vistaprint.com of 077-8507700 Meer informatie over onze organisatie vind je op: www.vistaprint.nl