Job Title:   Facility Technician

  • Job ID

  • 24066

  • Category

  • Facilities & Administration

Job Description

Facility Technician (dagdienst)

 

Vistaprint is bij iedereen bekend van het bedrukken van visitekaartjes. Maar wat niet iedereen weet is dat wij veel meer bedrukken dan dat. Wij bedrukken (bijna) alles wat te bedrukken valt: visitekaartjes, posters, mokken, raamstickers, flyers, kaarten, fotogeschenken, telefoonhoesjes en nog veel meer. En dat gebeurt allemaal in Venlo! Hier staat onze Europese productielocatie, een locatie van ongeveer 31.500 m2 waar ongeveer 500 medewerkers werken met alleen maar moderne/high tech machines en de nieuwste technologieen.

 

In de functie van Facility Technician ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan gebouwen, gebouwgebonden installaties en apparatuur, gebouwinrichting en de buitenterreinen. Je voert diverse reparaties uit die in het onderhoudssysteem zijn ingebracht door collega’s van andere afdelingen of leidinggevende. Bij de storingsmelding bepaal jij of deze storing gevolgen heeft voor de voortgang van de productie of de veiligheid van al je collega’s. Je bepaalt of er een externe leverancier nodig is om de storing op te lossen. Mocht dit zo zijn en de monteur van de externe partij is gearriveerd bij Vistaprint dan zal jij deze begeleiden bij de uitvoering van zijn of haar werkzaamheden. De werkbonnen teken je hiervoor af. Naast het verhelpen van storingen voer je ook diverse controletaken uit aan installaties en systemen zoals luchtbevochtigers, sprinklersysteem, noodstroomaggregaten etc. Mocht hiervoor ook een externe partij ingeschakeld moeten worden dan zal jij ook hen begeleiden bij de installatie- controle- en inspectiewerkzaamheden aan deze systemen.

Ten slotte houd je de voorraad bij van diverse gebruiksartikelen en bestel je daar waar nodig is bij.

 

Dit betreft een functie in dagdienst voor 40 uur per week met consignatiediensten en eventueel bereidheid tot het (incidenteel) werken in weekenden.

 

Wij zoeken iemand met een goede technische achtergrond die het liefste al ervaring heeft in het onderhouden en oplossen van storingen aan gebouwgebonden installaties en apparatuur zoals; brandmeldcentrale, sprinklerinstallatie, koelmachines, luchtbevochting etc. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur kennis van NEN 3140. Verder is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent in het Nederlands, beheersing van de Engelse taal is een grote plus.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij Vistaprint betekent dat je in een productielocatie werkt met zeer moderne machines en apparatuur. Je komt te werken binnen een internationale organisatie waar veel mogelijkheden zijn. Ondanks dat wij een wereldwijde organisatie zijn is onze bedrijfscultuur informeel en toegankelijk. Bij iedereen staat de deur open. Wij kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Om je kennis op peil te houden of verder te verdiepen/verbreden bieden wij curssusen en opleidingen. Elke 5 jaar die je bij ons in dienst bent krijg je 2 weken extra vrij.

 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Deze kan je sturen via de sollicitatiebutton maar uiteraard ook per mail naar cvanderburg@vistaprint.com. Wil je nog wat extra informatie? Dan kan je contact opnemen met onze Recruiter, Cinthanie van der Burg, via +31 (77) 850 7700

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten