Offsetdrukker

Functie ID: 19862

Nu solliciteren

(Vellen) Offsetdrukker

 

De grafische markt is volop in beweging en staat in sommige gevallen onder druk. Cimpress blijft echter groeien en naar aanleiding van die internationale en nationale groei zijn we voor onze offset afdeling op zoek naar verschillende gedreven en bij voorkeur ervaren (vellen) offset drukkers .

 

Cimpress, het snelgroeiende bedrijf achter onder andere Vistaprint, Albelli en Drukwerkdeal.nl, zit middenin de grootste verandering in haar geschiedenis en jij kan daar aan bijdragen. We bouwen een platform dat wereldwijd op maat geprinte artikelen kan leveren met de betrouwbaarheid, kwaliteit en lage kosten van massa productie. We noemen dit het Mass Customization Platform (MCP) en we veranderen hiermee de markt van op maat bedrukte producten. Van visitekaartjes tot billboards en van fotoboeken tot promotionele kleding.

 

We’re boldly going where no one has gone before here at Cimpress”.

 

De schaal, de complexiteit en de focus van wat we doen, zorgt ervoor dat we moeten innoveren en problemen oplossen die nooit eerder zijn opgelost. Jij kunt als Printing Operator hier deel van gaan uitmaken, want voor de nieuwe generatie Offset Drukkers hebben we interessante uitdagingen en projecten om van Cimpress een succes te maken.

 

Wat ga je doen als Offsetdrukker:

 

 • Bedienen van meerkleuren offset persen. 8 kleuren 70/100 formaat.
 • Afvoer van de orders naar de snijstraat.
 • Onderhoud van de machine’s en oplossen / melden van storingen.
 • Machine gereedmaken.
 • Ombouwen (afbreken en opbouwen) van de gehele installatie.
 • Produceren van het product.
 • Realiseren van kwaliteit die aan de specificaties voldoet.

 

In ruil daarvoor breng je mee:

 

 • Aantoonbare (vellen) offset ervaring en je hebt dus kennis van offset machines en gekoppelde computersystemen.
 • Bij voorkeur opleiding gevolgd als Grafisch Vakman en/of Grafisch Technicus.
 • Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid, oog voor detail.
 • Kwaliteitsbewustzijn en flexibiliteit.
 • Bereidheid om in een 5 ploegendienst te werken.
 • Kennis van de Nederlandse, duitse of engelse taal.

 

Wat biedt Cimpress jou als Offsetdrukker?

 

 • Werken in een snelgroeiend bedrijf met alle kansen en uitdagingen die daarbij horen.
 • Operator zijn in een bedrijf dat draait om techniek.
 • Een internationale werkomgeving en carrièremogelijkheden.
 • De kans om te werken aan complexe problemen die nog niet eerder zijn opgelost.
 • Een informele, ondernemende en resultaatgerichte cultuur.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die afhankelijk zijn van de positie, de CAO (grafimedia) en je vaardigheden.

 

Informatie over het bedrijf:

 

Cimpress N.V. (Nasdaq: CMPR) is wereldwijd marktleider op het gebied van op maat gemaakte producten. Het bedrijf heeft zich 20 jaar lang gericht op het ontwikkelen van software en productiecapaciteiten die traditionele markten veranderen om op maat gemaakte producten beschikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. De merken van Cimpress zijn onder andere Vistaprint,Albelli,Drukwerkdeal,Pixartprinting,Druck.at,Exaprint. Het bedrijf produceert jaarlijks meer dan 80 miljoen unieke producten via zijn netwerk van computergestuurde productiefaciliteiten.

 

Klinkt dit als de uitdaging die je graag aangaat? Klik om nu te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Marc Duteweerd, mduteweerd@cimpress.com of +31 (0)6-54328469.

Nu solliciteren

Over Vistaprint

Wie zijn wij?

Vistaprint, onderdeel van Cimpress, helpt jaarlijks 16 miljoen ondernemers en consumenten op weg door het leveren van professioneel en betaalbaar drukwerk en digitale marketingproducten.

Wij zijn een internationaal, klantgericht bedrijf met ruime ervaring op het gebied van marketing. Onze producten zijn te bestellen via 25 gebruiksvriendelijke lokale websites, die meer dan 130 landen ter wereld bedienen. Om een wereldspeler op topniveau te kunnen zijn ontwikkelen wij onze eigen vernieuwende technologie, van intelligente software tot geavanceerde productiefaciliteiten. Daardoor kunnen wij onze klanten hoge kwaliteit voor concurrerende prijzen bieden.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar collega’s met een passie voor hun vak die graag een nieuwe impuls willen geven aan ons bedrijf. Enthousiaste talenten die hun mening durven te geven en die graag meedenken over hoe we onze klanten het best van dienst kunnen zijn. Of je nu programmeur, productiemedewerker of marketingspecialist bent, jouw input telt. Samen kunnen we de markt veranderen en verder veroveren.

Geef een impuls aan je carrière!

Als je graag bij een vernieuwend internationaal bedrijf wil werken en wil bijdragen aan nieuwe oplossingen voor onze klanten, dan hebben wij je heel wat te bieden. Allereerst natuurlijk een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder bieden wij goede opleidingsmogelijkheden en kun je bij ons doorgroeien, zowel binnen als buiten je eigen vakgebied. En wij vinden een leuke, open sfeer ook belangrijk. Met tal van activiteiten op het werk, maar ook daarnaast. Zoek jij je plek in een multiculturele, inspirerende omgeving? Ga dan naar Over ons voor meer informatie.

Gelijke behandeling

Vistaprint, onderdeel van Cimpress, maakt tijdens de sollicitatieprocedure geen onderscheid op grond van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, burgerlijke staat, handicap of chronische ziekte. Alle gekwalificeerde kandidaten komen in aanmerking.
Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld. Alleen cv's van gecontracteerde bureaus worden overwogen. Vistaprint is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele vergoedingen of kosten die gepaard gaan met ongevraagde acquisitie.