Maintenance Technician

Functie ID: 19026

Nu solliciteren

Maintenance Technician (m/v)

 

Ben jij de Maintenance Technician die verantwoordelijk wordt voor het zo optimaal en probleemloos laten werken van de productielijnen en -installaties.

 

Cimpress, het snelgroeiende bedrijf achter onder andere Vistaprint, Albelli en Drukwerkdeal.nl, zit middenin de grootste verandering in haar geschiedenis en jij kan daar aan bijdragen. We bouwen een platform dat wereldwijd op maat geprinte artikelen kan leveren met de betrouwbaarheid, kwaliteit en lage kosten van massa productie. We noemen dit het Mass Customization Platform (MCP) en we veranderen hiermee de markt van op maat bedrukte producten. Van visitekaartjes tot billboards en van fotoboeken tot promotionele kleding.

 

We’re boldly going where no one has gone before here at Cimpress”.

 

De schaal, de complexiteit en de focus van wat we doen, zorgt ervoor dat we moeten innoveren en problemen oplossen die nooit eerder zijn opgelost. Jij kunt als Technicus hier deel van gaan uitmaken, want voor de nieuwe generatie Maintenance technicians hebben we interessante uitdagingen en projecten om van MCP een succes te maken.

 

Samenvatting:

 

Als Maintenance Technician ben je primair verantwoordelijk voor het zo optimaal en probleemloos laten werken van de productielijnen en -installaties. Kenmerkend is de diversiteit aan apparatuur, processen en technieken binnen de functie omdat de taken breed binnen de organisatie verdeeld liggen.

De afdeling Maintenance bestaat uit: Maintenance technicians, Maintenance werkvoorbereider en een Manager Maintenance.

 

De inhoud van jouw rol:

 

 • Het verhelpen / oplossing van storingen/problemen.
 • Meedenken en uitvoeren van verbeteringsacties aan machines en onderdelen, om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
 • Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud.
 • Controle en begeleiding van reparaties en onderhoud door derden.
 • Assistentie verlenen bij het installeren en testen van nieuwe machines en het op- en bijstellen van onderhoudsplan voor machines.
 • Documenteren en administreren van storingen/wijziging en/of bestellingen via onderhoudsbeheersysteem.
 • In deze functie ben je werkzaam in een meer ploegensysteem.

 

In ruil daarvoor breng je mee:

 

 • MBO diploma Mechatronica / Elektrotechniek of vergelijkbaar en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie in een productie omgeving.
 • Goed kunnen omgaan met het werken in een hectische en dynamische omgeving en Goed procesmatig kunnen denken en problemen kunnen analyseren.
 • Een teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden en computervaardigheden voor het werken met Microsoft office.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook kennis van de Engelse taal.

 

Wat biedt Cimpress jou als Maintenance Technician?

 

 • Werken in een snelgroeiend bedrijf met alle kansen en uitdagingen die daarbij horen.
 • Techneut zijn in een bedrijf dat draait om techniek.
 • Een internationale werkomgeving en carrièremogelijkheden.
 • De kans om te werken aan complexe problemen die nog niet eerder zijn opgelost.
 • Een informele, ondernemende en resultaatgerichte cultuur.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die afhankelijk zijn van de positie, de CAO (grafimedia) en je vaardigheden. 

 

Informatie over het bedrijf:

 

Cimpress N.V. (Nasdaq: CMPR) is wereldwijd marktleider op het gebied van op maat gemaakte producten. Het bedrijf heeft zich 20 jaar lang gericht op het ontwikkelen van software en productiecapaciteiten die traditionele markten veranderen om op maat gemaakte producten beschikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. De merken van Cimpress zijn onder andere Vistaprint,Albelli,Drukwerkdeal,Pixartprinting,Druck.at,Exaprint. Het bedrijf produceert jaarlijks meer dan 80 miljoen unieke producten via zijn netwerk van computergestuurde productiefaciliteiten.

 

Klinkt dit als de uitdaging die je graag aangaat? Klik om nu te solliciteren!

 

Neem voor meer informatie contact op met Marc Duteweerd, mduteweerd@cimpress.com of +31 (0)6-54328469.

Nu solliciteren

Over Vistaprint

Wie zijn wij?

Vistaprint, onderdeel van Cimpress, helpt jaarlijks 16 miljoen ondernemers en consumenten op weg door het leveren van professioneel en betaalbaar drukwerk en digitale marketingproducten.

Wij zijn een internationaal, klantgericht bedrijf met ruime ervaring op het gebied van marketing. Onze producten zijn te bestellen via 25 gebruiksvriendelijke lokale websites, die meer dan 130 landen ter wereld bedienen. Om een wereldspeler op topniveau te kunnen zijn ontwikkelen wij onze eigen vernieuwende technologie, van intelligente software tot geavanceerde productiefaciliteiten. Daardoor kunnen wij onze klanten hoge kwaliteit voor concurrerende prijzen bieden.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar collega’s met een passie voor hun vak die graag een nieuwe impuls willen geven aan ons bedrijf. Enthousiaste talenten die hun mening durven te geven en die graag meedenken over hoe we onze klanten het best van dienst kunnen zijn. Of je nu programmeur, productiemedewerker of marketingspecialist bent, jouw input telt. Samen kunnen we de markt veranderen en verder veroveren.

Geef een impuls aan je carrière!

Als je graag bij een vernieuwend internationaal bedrijf wil werken en wil bijdragen aan nieuwe oplossingen voor onze klanten, dan hebben wij je heel wat te bieden. Allereerst natuurlijk een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder bieden wij goede opleidingsmogelijkheden en kun je bij ons doorgroeien, zowel binnen als buiten je eigen vakgebied. En wij vinden een leuke, open sfeer ook belangrijk. Met tal van activiteiten op het werk, maar ook daarnaast. Zoek jij je plek in een multiculturele, inspirerende omgeving? Ga dan naar Over ons voor meer informatie.

Gelijke behandeling

Vistaprint, onderdeel van Cimpress, maakt tijdens de sollicitatieprocedure geen onderscheid op grond van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, burgerlijke staat, handicap of chronische ziekte. Alle gekwalificeerde kandidaten komen in aanmerking.
Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld. Alleen cv's van gecontracteerde bureaus worden overwogen. Vistaprint is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele vergoedingen of kosten die gepaard gaan met ongevraagde acquisitie.