Customer CARE Specialist, Dutch

Functie ID: 7045

Nu solliciteren

Ben je klantgericht en behulpzaam? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde klantenservice-medewerkers voor ons internationale team in Berlijn.

 

DE WERKZAAMHEDEN 

Je biedt een vriendelijke en persoonlijke service aan onze klanten per telefoon, e-mail en chat. Na het voltooien van een intensieve, volledig betaalde training ben jij de eerste contactpersoon voor onze klanten. Naast het verstrekken van specifieke informatie, assistentie verlenen bij het ontwerpen van drukwerk en websites of uitleg geven over ons assortiment, help je klanten ook bij het plaatsen van een bestelling en geef je tekst en uitleg over ons productieproces. Jouw doel is het overtreffen van de verwachting van de klant door het bieden van professioneel en klantgericht advies.

 

JOUW PROFIEL

 • Werkervaring in een dienstverlenende functie
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  Duits en andere vreemde talen zijn een pré
 • Basiskennis van de Engelse taal
 • Interesse in eCommerce en design
 • Communicatief, zowel verbaal als schriftelijk
 • Servicegericht
 • Stressbestendig en oplossingsgericht

WAT WIJ BIEDEN  

 • Aantrekkelijke werkomgeving in het hartje van Berlijn
 • Informele werksfeer met een vlakke hiërarchie
 • Zowel fulltime als parttime functies
 • Uitstekende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden in een snel groeiend bedrijf
 • Werktijden van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 21:00
 • Gratis OV-abonnement  (BVG-Firmenticket)
 • Gratis Duits cursus
 • Regelmatige bedrijfsfeesten

 

Neem een kijkje achter de schermen van Vistaprint CARE Berlijn bij YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=5JKJtddD8Ss

 

Nu solliciteren

Over Vistaprint

Wie zijn wij?

Vistaprint, onderdeel van Cimpress, helpt jaarlijks 16 miljoen ondernemers en consumenten op weg door het leveren van professioneel en betaalbaar drukwerk en digitale marketingproducten.

Wij zijn een internationaal, klantgericht bedrijf met ruime ervaring op het gebied van marketing. Onze producten zijn te bestellen via 25 gebruiksvriendelijke lokale websites, die meer dan 130 landen ter wereld bedienen. Om een wereldspeler op topniveau te kunnen zijn ontwikkelen wij onze eigen vernieuwende technologie, van intelligente software tot geavanceerde productiefaciliteiten. Daardoor kunnen wij onze klanten hoge kwaliteit voor concurrerende prijzen bieden.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar collega’s met een passie voor hun vak die graag een nieuwe impuls willen geven aan ons bedrijf. Enthousiaste talenten die hun mening durven te geven en die graag meedenken over hoe we onze klanten het best van dienst kunnen zijn. Of je nu programmeur, productiemedewerker of marketingspecialist bent, jouw input telt. Samen kunnen we de markt veranderen en verder veroveren.

Geef een impuls aan je carrière!

Als je graag bij een vernieuwend internationaal bedrijf wil werken en wil bijdragen aan nieuwe oplossingen voor onze klanten, dan hebben wij je heel wat te bieden. Allereerst natuurlijk een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder bieden wij goede opleidingsmogelijkheden en kun je bij ons doorgroeien, zowel binnen als buiten je eigen vakgebied. En wij vinden een leuke, open sfeer ook belangrijk. Met tal van activiteiten op het werk, maar ook daarnaast. Zoek jij je plek in een multiculturele, inspirerende omgeving? Ga dan naar Over ons voor meer informatie.

Gelijke behandeling

Vistaprint, onderdeel van Cimpress, maakt tijdens de sollicitatieprocedure geen onderscheid op grond van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, burgerlijke staat, handicap of chronische ziekte. Alle gekwalificeerde kandidaten komen in aanmerking.
Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld. Alleen cv's van gecontracteerde bureaus worden overwogen. Vistaprint is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele vergoedingen of kosten die gepaard gaan met ongevraagde acquisitie.